Vircop
vs servicios
  • Serveis

Serveis

Vircop ofereix un paquet complert i integral de construcció directament des d'un sol proveïdor. Treballem amb els clients sobre una base de disseny i construcció per proporcionar-los la solució estructural que millor s'adapti a les seves necessitats per aconseguir edificis i instal·lacions úniques.

Disseny conceptual i pressupostos

Un edifici d'inferior preu pot no proporcionar el cost total més baix per al propietari. Per determinar la millor economia possible, cal considerar també el cost de la fonamentació i del muntatge de l'estructura. Una intervenció primerenca és la clau per obtenir el màxim valor per al seu projecte.

Disseny, fabricació i lliurament

Una vegada que el projecte s'ha contractat i posat en marxa, Vircop proporciona serveis de disseny complerts i integrals per crear tot el necessari per cobrir l'edifici, incloent plànols de taller i la coordinació amb altres professionals del disseny que participen en el projecte. Vircop també assumeix la responsabilitat per la fabricació de tots els components dels edificis inclosos en el projecte, coordinant el lliurament de materials en el lloc de treball.

Transport, elecció de serveis i construcció Clau en Mà

Vircop desenvolupa i porta a terme projectes i serveis constructius i de muntatge clau en mà, mitjançant la nostra xarxa de socis que cobreixen totes les exigències necessàries que Vircop no cobreix directament.

dibujo footer 216x45