British Robertson
br filosofia
  • Empresa
  • Filosofia

Filosofia

British Robertson investiga, desenvolupa i fabrica sistemes de panells arquitectònics i perfils industrials per a una varietat infinita d'edificis. En British Robertson donem respostes a les noves necessitats de l'arquitectura actual, singularitzant edificis emblemàtics que passen a ser símbols d'identitat, integrats en qualsevol espai i respectuosos amb el medi ambient.

Per a ser una referència en el mercat internacional, British Robertson disposa d'un gran i experimentat equip de professionals, que basen les seves actuacions en tres grans principis:

- Evolució tecnològica permanent dels processos de producció.
- Control exhaustiu de tots els processos i productes.
- Esforç permanent en Investigació, Desenvolupament i Innovació.

Des de les nostres instal·lacions, ubicades a Vallgorguina (Barcelona), oferim un servei immillorable i personalitzat als nostres clients, tant en assistència tècnica com en temps i qualitat d'execució. Vostè obté la màxima garantia en tot el procés, alhora que el nostre departament tècnic pot ajudar tant en l'execució del seu projecte base com en el projecte executiu.

El que vostè pot crear, British Robertson ho pot realitzar.

MISSIÓ

British Robertson ofereix solucions úniques que doten de personalitat pròpia als edificis, a través d’un procés integrador de sistemes constructius, que permet la combinació de tot tipus de materials sobre els mateixos suports en què es realitza el disseny, la producció i el muntatge mitjançant la aplicació de tecnologies pròpies de sorprenent versatilitat.

VISIÓ

British Robertson, que s'avança a les tendències arquitectòniques des de la perspectiva global del projecte, compta amb una tecnologia al servei del desenvolupament sostenible, amb materials nous i usos innovadors, per oferir sistemes estètics, eficaços i econòmics, adaptables a la majoria dels projectes i solucions tecnològiques exclusives, dissenyades a mida per a edificis únics i singulars.

VALORS

- Recerca, innovació, desenvolupament i integració de sistemes.
- Materials evolucionats d'última generació i tecnologia de processos integrats amb cada nou projecte.
- Desenvolupament conjunt amb els nostres socis de productes adaptats al projecte.
- Participació global, diàleg i col·laboració amb el client.
- Personalització i adaptació a les exigències específiques.
- Constant expansió internacional.

dibujo footer 216x45