Vircop
vs filosofia
  • Empresa
  • Filosofia

Filosofia

Vircop inicia el seu camí com a companyia fa més de 30 anys, atresorant una insuperable experiència en el disseny i fabricació d'estructures metàl•liques per a edificis industrials i comercials.

Vircop ha fet des del seu inici una aposta clara per les tecnologies "cloud", simplificant alhora que ampliant les possibilitats de compartir, comunicar i treballar en equip. Tot això sense inversions en actius fixos que ens donen una absoluta flexibilitat i la disponibilitat de les eines més avançades.

Una de les constants de Vircop és l'increment de la capacitat i qualitat de producció per poder satisfer les necessitats dels nostres clients.

Vircop treballa a 3 nivells per assolir aquest objectiu:
 

- Substituint o millorant la maquinària existent per nous equips, moderns i amb les més altes prestacions, molts d'ells desenvolupats conjuntament amb el fabricant. Més endavant es desenvoluparan els principals equips disponibles per a la fabricació d'estructures.
- Implementant un programari integrat de producció, que permet obtenir informació en temps real sobre els estocs de matèries primeres, seguiment de la producció, previsions de lliuraments, gestió de l'expedició, facturació...
- Aplicant plans específics de formació i manteniment de les homologacions pertinents en cas d'operaris de soldadura.

Especialitats
- Estructures metàl•liques.
- Estructures prefabricades armades de secció variable.
- Estructures prefabricades d’unió cargolada.
- Enginyeria d’estructures.
- Laminat en calent.
- Bigues armades.
- Bigues alveolars.
- Bigues mixtes amb connectors.
- Perfils laminats per a façanes i cobertes.
- Perfils conformats en fred.
- Granallat de tots els elements.
- Línea automàtica de pintura.
- Soldadura d’arc submergit.
- Robots de soldadura.

VIRCOP. Disseny i fabricació d’estructures i components d’acer.

MISSIÓ

To manufacture the best metal structures and components, to meet each and every one of the demands and needs of the building and industrial market for industrial, public and commercial buildings.

VISIÓ

To be the national benchmark, and one of the most important companies internationally, in providing solutions for the latest generation of design, manufacturing and customisable construction of metal structures.

VALORS

- Àmplia gamma de solucions per a tot tipus de projectes creats amb estructures metàl•liques.
- Dissenys a mida de les necessitats del client, amb total èmfasi en generar la millor relació qualitat-preu entre projecte-materials i execució, per crear obres de primer nivell amb preus perfectament ajustats.
- Servei integral al client acompanyant-lo en tot moment durant el projecte, des de la seva gènesi fins a la seva finalització i lliurament.
- Proveïdor sòlid i solvent, amb més de 30 anys d'experiència, i amb un grup d'empreses coordinades entre si per oferir un servei integral únic.
- Subministrament Internacional i servei integral clau en mà dels nostres productes.
- Planta de Producció, situada a Vallgorguina, Barcelona, equipada amb els més eficients i moderns mètodes de fabricació i amb tecnologia d'última generació, permet escometre qualsevol necessitat en el mercat.

dibujo footer 216x45