British Robertson
br instalaciones
  • Àrees d'activitat
  • Línia Arquitectònica

Línia Arquitectònica

La tendència de l'arquitectura actual no consisteix només en la recerca de les solucions constructives amb més audàcia o més fàcils de construir. A British Robertson ens anticipem al futur desenvolupant nous sistemes d'instal·lació, alhora que investiguem noves fórmules que permeten dotar els edificis de materials revolucionaris i formes impossibles, perquè els creadors d'espais arquitectònics puguin ampliar la seva visió creativa sobre la base de solucions contrastades.

El nostre compromís, l'èxit dels seus projectes.

Comercial

br comercial

Les tendències de disseny constructiu s'emmarquen en un procés de convergència cap a nous models de societat, que generen nous hàbits de consum en un mercat globalitzat on prolifera una gran varietat d'establiments comercials.

Centres comercials o d'oci, grans o mitjanes superfícies, hipermercats i parcs comercials conformen una àmplia varietat, amb característiques i exigències diferents, pensades en benefici de l'usuari i de les persones que en aquests establiments realitzen la seva activitat professional, i integrades en el medi.

British Robertson, Centres comercials o d'oci, grans o mitjanes superfícies, hipermercats i parcs comercials conformen una àmplia varietat, amb característiques i exigències diferents, pensades en benefici de l'usuari i de les persones que en aquests establiments realitzen la seva activitat professional, i integrades en el medi.
 
Formes naturals, estètiques d'avantguarda.
Espais urbans per a una societat cada vegada més exigent amb l'arquitectura i el seu entorn.

La identitat com a quarta dimensió.
Llum, color i forma com a materialització de la imatge de marca en cada aspecte de l'edifici.

Volums impossibles fets realitat.
Nous sistemes constructius, per facilitar els reptes arquitectònics del futur, avui.

Hotels

br hoteles

Actualment, la mobilitat de les persones que caracteritza el món globalitzat requereix una oferta de qualitat per a un públic cada vegada més exigent, que demana valors diferencials en edificis d'ús públic.

A l’haver realitzat nombrosos edificis emblemàtics en aquest sector, la integració dels nostres sistemes de tancament en els projectes globals ens permet interactuar amb la línia de cada un dels operadors hotelers, aportant estètiques avantguardistes que complementen el valor afegit que ofereix el projecte.

Els nostres distribuïdors compten amb la formació i preparació necessària per a realitzar les obres, coordinar i controlar en les diferents fases d'execució, garantint tant els terminis de lliurament com la qualitat.

Dominem les formes i l'espai, obtenint línies convergents o divergents, reals o irreals. Desenvolupem sistemes únics personalitzats, per a tot tipus d'arquitectura i en qualsevol sector d'activitat.

Espais pensats per a l’usuari.
La llum, la calor, la comoditat i l'accessibilitat permeten aconseguir el màxim confort en cada instal·lació.

Disseny global d'espais arquitectònics.
Principis arquitectònics sostenibles, integració de materials i sistemes, en coherència amb l'entorn.

Oficines

br oficinas

La mobilitat territorial de les empreses crea la necessitat d'unificar els criteris corporatius d'imatge, i coordinar la identitat de marca en els edificis on desenvolupen les seves activitats. A més, es requereixen espais personalitzats i entorns confortables que millorin la qualitat de treball dels empleats, i construccions d'avantguarda, que respectin el medi ambient i compleixin totes les normes de seguretat, perquè les grans companyies gestionin àgilment els seus recursos.

Edificis d'oficines per a grans empreses o hotels per a empreses, parcs empresarials amb els màxims nivells de qualitat establerts, amb una especial atenció en els acabats. Els nostres sistemes agilitzen la construcció, permetent rendibilitzar les inversions i donar a cada edifici un segell característic i personal.

Aportem nous materials i colors adaptables als condicionants determinats pels programes d'identitat, alhora que creem nous desenvolupaments i sistemes que facilitin la viabilitat de qualsevol projecte singular i personalitzat.

El món, el nostre entorn.
Els nostres productes es contrasten mitjançant rigoroses anàlisis de qualitat mediambiental i compleixen les normes europees més exigents.

Edificis d’estètica única i personal.
Obres singulars de pura artesania, creades amb les tecnologies industrials més punteres en fabricació i integració de sistemes arquitectònics.

Equipaments

br equipamientos

El desenvolupament de la societat moderna comporta una oferta de serveis, públics i privats, que requereixen instal·lacions adequades a l'activitat que exerceixen i als usuaris que atenen.

Aquest tipus de construccions (des d'aeroports, instal·lacions esportives, centres d'exposicions, fins a centres educatius, passant per una àmplia gamma d'edificis especialitzats), han de prendre en compte la integració en l'entorn i la sostenibilitat, i al mateix temps destacar amb estètiques diferenciades, ja que constitueixen el primer element d'imatge i carta de presentació de les empreses.

Tots els nostres productes es fabriquen sota les més estrictes normes europees de qualitat, posant la nostra tecnologia i capacitat de producció al servei de projectes de desenvolupament sostenible.

La traçabilitat dels nostres components.
El departament de I+D+i, experimenta juntament amb els nostres socis formulacions sostenibles i lliures de materials volàtils.

Un principi de col·laboració integral.
Els nostres enginyers sumen conceptes de viabilitat tècnica i costos per optimitzar els projectes executius.

Residencial

br residencial

L'originalitat en l'arquitectura urbana i residencial permet la utilització dels nostres tancaments més punters, que s'integren en el medi, aconseguint incorporar materials que evolucionen estèticament amb el pas del temps. Intervenim en obres que segueixen principis arquitectònics sostenibles i coherents amb l'entorn, donant una personalitat pròpia a la construcció.

Estem al seu costat, amb els nostres equips d'enginyers, per fer realitat qualsevol idea constructiva.

El coneixement de l'espai.
Tot projecte té condicionants, cada geografia també, la nostra experiència aporta condicionants únics d'execució.

dibujo footer 216x45